Редактор: e-mail: Кадър: ЕвронюзСълзоотворен газ и пожарни маркучи бяха използвани, за да

...
Редактор: e-mail: Кадър: ЕвронюзСълзоотворен газ и пожарни маркучи бяха използвани, за да
Коментари Харесай

Разпръскват със сълзотворен газ тълпите край летището в Кабул

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Евронюз

Сълзоотворен газ и пожарни маркучи бяха употребявани, с цел да разпилян тълпата от хора край летището в Кабул, Афганистан, оповестява " Евронюз ".

Наближава 31 август, който е разгласен за краен период от Съединени американски щати да изтеглят войските си. Въпреки апела към хората да заобикалят летището в дните на евакуация, очевидно малко на брой са се вслушали и аерогарата е цялостна с искащи да намерят избавление в други страни.

Талибаните дадоха обещание да върнат сигурността на Афганистан и увериха, че няма да търсят възмездие на тези, които им се опълчват, или да анулират напредъка в правата на индивида, само че множеството локални глаждани са скептични и чакат точно почистване на сметки.

Огромен брой хора подредиха опашки в банките, с цел да изтеглят парите си, защото цената на стоките от първа нужда нараства.

Превод: Петел

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР